بسم اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
يا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لا تَتَّبِعُوا خُطُواتِ الشَّيْطانِ وَ مَنْ يَتَّبِعْ خُطُواتِ الشَّيْطانِ فَإِنَّهُ يَأْمُرُ بِالْفَحْشاءِ وَ الْمُنْکَرِ وَ لَوْ لا فَضْلُ اللَّهِ عَلَيْکُمْ وَ رَحْمَتُهُ ما زَکى مِنْکُمْ مِنْ أَحَدٍ أَبَداً وَ لکِنَّ اللَّهَ يُزَکِّي مَنْ يَشاءُ وَ اللَّهُ سَمِيعٌ عَلِيمٌ « قرآن مجید - سوره النور آیه 21»
به نام خداوند بخشنده بخشايشگر
اي کساني که ايمان آوردهايد! از گامهاي شيطان پيروي نکنيد. هر کس پيرو شيطان شود (گمراهش ميسازد، زيرا) او به فحشا و منکر فرمان ميدهد. و اگر فضل و رحمت الهي بر شما نبود، هرگز احدي از شما پاک نميشد؛ ولي خداوند هر که را بخواهد تزکيه ميکند، و خدا شنوا و داناست.« قرآن مجید - سوره نور آیه 21»
In the Name of Allah, the Beneficent, the Merciful
O you who believe! do not follow the footsteps of the Shaitan, and whoever follows the footsteps of the Shaitan, then surely he bids the doing of indecency and evil; and were it not for Allah's grace upon you and His mercy, not one of you would have ever been pure, but Allah purifies whom He pleases; and Allah is Hearing, Knowing. ( Quran – an-nur-21
چون بسی ابلیس آدم روی هست
پس به هر دستی نشاید داد دست
دلایل رایج شدن فیلمهای خصوصی در فضای مجازی + اینفوگرافیک
نبود مشاورهای درست از جانب والدین منجر به آن میشود که نوجوانان از روی ناآگاهی و سادگی خود در فضـاهـــایی همچــون شبکههای اجتماعی به راحتی به دوستان مجازی خود اعتماد میکنند و ویدیوها یا تصاویر شخصی و حتی خانوادگی خود را با آنها به اشتراک میگذارند.
آیا تا به حال رفتار نوجوانان خود را در فضای وب تحت نظر داشتهاید؟
آیا تاکنون به این مطلب فکر کردهاید که نوجوانان شما چه استفادههایی از گوشی همراه خود میکنند؟
علیرغم گسترش روزافزون تکنولوژی و ارائه انواع فناوریهای جدید در زمینه رایانه و نیز گوشیهمراه؛ بسیاری از والدین از چگونگی روند ارائه این فناوریها و نیز حتی اپلیکیشنهای موجود بر روی گوشی کودکان و نوجوانان خود هیچ گونه آگاهیای ندارند.
این درحالی است که نوجوانان و جوانان به تناسب شرایط زمانیای که در آن بدنیا آمدهاند با جدیدترین تکنولوژیها در ارتباط بوده و نحوه تعامل و استفاده از آن را بخوبی میدانند. گاهی بسیاری از نوجوانان و جوانان از ناآگاهی والدین سوء استفاده کرده و اوقات خود را بیخود و بیجهت در فضای سایبر که آلوده به انواع مفاسد و حتی مشکلات امنیتیاست؛ میگذرانند.
اینجاست که نبود مشاورهای درست از جانب والدین منجر به آن میشود که نوجوانان از روی ناآگاهی و سادگی خود در فضاهایی همچون شبکههای اجتماعی به راحتی به دوستان مجازی خود اعتماد میکنند و ویدیوها یا تصاویر شخصی و حتی خانوادگی خود را با آنها به اشتراک میگذارند.
نوجوانان از این نکته غافلاند که شخصیت دوستانشان در این فضا کاملا مجازی است و بسیاری از این افراد شخصیت واقعی خود را بروز نمیدهند و از اعتماد دوستان خود سوء استفاده کرده و حریم شخصی دیگران را زیر پا میگذارند.
آیا زمان آن نرسیده است که والدین همانگونه که به سلامت جسمانی و فیزیکی کودکان خود اهمیت میدهند، لحظهای نیز در مورد سلامت روح و روان فرزندان خود در فضای سایبر و شبکههای اجتماعی بیاندیشند؟
در اینجا اینفوگرافیکی را ارائه میدهیم که تنها به ارائه آماری از مقدار زمانی که نوجوانان به چتکردن، بارگذاری فایلهای تصویری در شبکههای اجتماعی و در فضای وب اختصاص میدهند را ارائه کرده است. برماست که با دیدن این آمارها و تحلیلهای ارائه شده کمی بیشتر در مورد نوجوانان خود تامل کنیم .
منبع : http://www.gerdab.ir/fa/news/
|